Alsembergse Handelaars
Wie zijn wij?

PRESENTATIE

Al de deelnemende handelaars zijn herkenbaar aan de sticker op de ruit of deur.

Alsemberg is een gezellige gemeente met een aangenaam ontmoetings-, belevings- en commercieel centrum om en rond het Winderickxplein.

Het is de ambitie van AHa! om in samenwerking met het Gemeentebestuur, Alsemberg op een duurzame manier uit te laten groeien tot een toonaangevend handelscentrum. Een leuke plek waar het aangenaam en rustig shoppen is in de winkels tussen de diverse drank- en eetgelegenheden en dit buiten de drukte van de grootstad.

In onze handelszaken staat de klant nog centraal en is hij geen anoniem nummer van de grootdistributie. De handelaars van AHa! stellen klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Niet alleen in het centrum maar eveneens op de in- en uitvalswegen, op nog geen kilometer van het plein, zijn diverse handelaars en restaurants gevestigd die lid zijn van onze vereniging.

Door de slagkracht van de handelaars worden doorheen het jaar verschillende evenementen georganiseerd voor de klanten:

Bezoek van de paashaas en Sinterklaas

Brocante en opendeurdagen eind juni

Winterse fakkeltocht met de Kerstman.

De leden van AHa! kan je erkennen door de sticker op het uitstalraam en de lijst van de leden vind je terug op deze site.

Klik ook zeker eens door naar de site van de AHa! leden.

Beste klant, de Alsembergse Handelaars zijn er voor jou. Indien U suggesties of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten, wij zullen er zeker en vast rekening mee houden.

 

J-Yves Vanderheyden

Voorzitter AHa!

Op zoek naar een handelaar?